Ahad, Februari 28, 2010

Selamat Hari Jadi Sayang...28 Feb 2010 - kyans Resort

Na minggu nie sibuk sangat...blog Busana Muslimah pun, na tak sempat nak update...na sebenarnya uruskan sesuatu sempena bday suami na yang tercinta & tersayang...Alhamdullilah..akhirnya berjalan dengan lancar...cuma na kepenatan...2,3 hari nie asyik tido lambat...ini pun gara2 nak update sikit dan nak kongsi sedikit mengenai sambutan bday suami na..apa2 pun..jom kita layan gambar dulu..akan datang na cerita lagi..

"Happy Birthday Abang...Cayang sayang abg, smoga sihat selalu, dimurahkan rezeki, ceria selalu & dipjgkan umur"


 
* Ini Cupcake na tempah ngan kak e-caR...sedap cupcake nya*

* Ini lah kak e-car, thanks kak krn hantar cupcake ke rumah na*

 
*Na pergi bercuti di Kyans Resort Port Dickson sempena Bday Suami na*
*Iqah paling gemar mandi kolam...*

Ahad, Februari 14, 2010

Aktiviti Iqah Selepas Pukul 6 Petang

Di sini sebenarnya na nak beritahu..aktiviti Fiqah selepas pukul 6 petang (Hari Bekerja)...hehe..sementera tunggu papa iqah datang...iqah mcm biasa suka makan biskut marrie. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 

 

Selamat Tahun Baru Cina

Hari ni adalah Tahun Baru Cina..na tak balik kampung...jadi kami sesaja nak jalan2 ke rumah kakak na di bukit mahkota dgn singgah sebentar umah "atuk" iqah...hehehe.  Tapi sebelum tue..na saja nak buat photoshoot fiqah.  Jadi sebelum pergi ke destinasi sepatutnya, na ambil lah gambar anak kesayangan na sorang nie...lokasinya cuma sekitar putrajaya..pakaian plak..pakaian tradisi china...hehehe..sian iqah panas..huhuhu.  pergi beraya plak, tak dapat ampau...silap rumah kot...huhuhu..jom kita cuci mata...

 
* Umi ngan papa pun nak bergambar..*

 
 * Walaupun iqah dipaksa bangun tido..dia tetap ceria*


 

  

 
* Naim..anak kpd kakak na..muda 3bulan dr Iqah*

Khamis, Februari 11, 2010

Majlis Hari Lahir bln 01 02 03 di Pejabat

Pada Hari Jumaat , 5 Feb 2010...waktu rehat..di pejabat na ada sedikit majlis bagi meraikan Sambutan Hari Lahir buat mereka lahir pada bulan Jan, Feb & Mac.  Lagi pun kami sudah lama tiada majlis macam ni...so..dengan tidak dirancang lama, kami pun segera kan majlis tersebut.  Orang cakap jika sudah dirancang..harus disegera kan, jika ditangguh2kan...alamaknya tak berjalan apa2 pun.hehehe. Kami order nasi goreng + ayam bakar cocooat...& laksa penang rakan sekerja yang masak..sedap....& Cupcake pun ada...ini Jue yang order...cupcake pun sedap.  So..jom kita layan pic ya...


*Ini antara Model Cupcake*

 

* Ini lah aktiviti ngan makanan yang kami tempah*
* Inilah na..rajin bebenor*heheeh

* Happy Birthday buat mereka* 

Rabu, Februari 10, 2010

Baby Cutes Collections Giveaway

ok...na join contest lagi hehehehe tambahan pula na ingin tambah kenalan....kali nie contest dianjurkan oleh Baby Cutes Collection sempena pembukaan kedainya...dan good luck untuk Tini...Selamat Maju Jaya dengan kedai baru...
kepada kawan2 yang lain...jom kita join bagi memeriahkan lagi contest ini.....Hadiahnya amat menarik sekali iaitu

Hadiah Pertama - 1 bunga manik (2kuntum)


Hadiah Kedua - 1pcs Babyland Printed

Hadiah Ketiga - 1pcs Babys LEG WARMER
* Namun sebelum tue...kawan2 perlu ikut syarat2 berikut... sila klik sini*

Tarikh tutup penyertaan : pada pukul 12.00 a.m 25 Februari 2010

Ahad, Februari 07, 2010

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails